fredag 10 december 2021

Mörkret före gryning av David Baldacci

 


 

Tredje delen i serien om Atlee Pine som inleds med Lång väg till rättvisa.

I denna bok så möter Atlee en av författarens andra karaktärer nämligen John Puller, John och Atlee gör gemensam sak när de hittar en koppling mellan maffian och en kospiration riktad mot nationens hjärta. Samtidigt som de nystar i konspirationen så kommer Atlee allt närmare sanningen om Mercy, hennes syster som kidnappades när de var små och som vi i de tidigare böckerna fått en del information om.

 David Baldacci har tidigare skrivit både fristående böcker och andra serier, bland annat Kamelklubben, serien om John Puller som dyker upp i den här boken samt flera andra. Som vanligt så är det spänning hela vägen och jag tycker att hela storyn om Atlees jakt på sin försvunna syster gör att serien har något som inte alla andra serier har.

En annan serie som författaren skriver är den om Aloysius Archer där det kommer en ny del nu som jag ser fram emot att läsa, den nya boken heter Spelaren och är andra delen i serien, första delen i serien heter Skulden och var i mitt tycke även den klart läsvärd./Daniel

Du kan låna boken på Deckaravdelningen ,eller börja läsa eller lyssna direkt med Biblio-appen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar