torsdag 21 februari 2019

Drakar och dinosaurier!!

Missa inte de två sista sportlovsaktiviteterna på Hyltebiblioteken!

Idag mellan kl.15-17 blir det tema drakar och dinosaurier på Torups bibliotek! 
För er som tycker om drakar och dinosaurier (oavsett ålder, stora och små!) har vi roliga enkla drop-in aktiviteter med dessa teman!
Inför morgondagens workshop med att bygga flygande drakar ska vi ha roliga och kunskapslyftande aktiviteter. Det blir bl.a. boktips, högläsning, tipsrunda och allmänt en eftermiddag på biblioteket för dig som tycker om drakar och dinosaurier! 
Det är drop-in, så kom när det passar er :)

Plats: Torups folkbibliotek
Datum: Torsdag den 21 februari
Tid: kl. 15.00–17.00
Ålder: För alla åldrar!
Vi bjuder på fika!
Det är drop-in!


Slutligen för denna veckan får vi imorgon lära oss att bygga våra egna flygande drakar! -också detta på Torups bibliotek.
Vi kommer ha en workshop där vi bygger flygande drakar med handledning av konstnärerna Farah Ali och Maiad Khalili. De är uppvuxna med drakkulturen och har många års erfarenhet av drakbygge. De kommer visa att man med enkla material kan skapa fantasifulla kreationer för drakflygning. Tanken bakom workshopen är att äldre och yngre, barn och vuxna, med olika bakgrunder möts i ett gemensamt skapande. Materialen kommer vara enkla, såsom färgglad plast, blompinnar, starkt tråd och kraftig tejp. Allt material finns på plats, ha bara med oömma kläder och fantasi!

Plats: Torups folkbibliotek
Datum: Fredag den 22 februari
Tid: kl. 14.00
Ålder: För alla åldrar!
Vi bjuder på fika!
Boka plats här 
https://simplesignup.se/event/144149
Samarr. med Kultur i Halland


Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar