måndag 10 december 2018

Författarbesök med Olivia Schough!

Redan nu lägger vi ut en liten blänkare för att påminna om att vår egna kändis från Drängsered, fotbollsproffset Olivia Schough, ska komma till Hyltes Folkbibliotek på torsdagen den 27 december kl.18! Missa inte detta! :D
 
Boka plats på 
Vi bjuder på fika!

Olivia kommer att berätta om sin karriär och hur glädjen till idrotten tog henne till sina drömmars mål. När Olivia var liten var hennes dröm redan klar, hon skulle bli fotbollsproffs och vinna medaljer med landslaget. Så tydlig och enkel som drömmen var i hennes huvud visade det sig dock inte bli. Vid sidan av alla drömmar kämpade nämligen hennes största supporter, Olivias mamma, för sitt liv.

Olivias fotbollsliv har tagit henne från lilla Torup till Bayern München, Ryssland, VM-misslyckandet i Kanada och inte minst OS-silvret i Rio. Olivia kommer, med en stor portion energi och ärlighet, ta er med på en resa kantad av motgångar men framför allt berätta om hur hon valde glädjen som sen tog henne till toppen som hon alltid drömt om. Ni får dessutom en exklusiv inblick i hur silvret i Rio bärgades och hur en vanlig dag med svenska fotbollslandslaget kan se ut.

Olivias historia finns också berättad och illustrerad i barnböcker skrivna av Jennifer Wegerup.
 
Tips! Förbered frågor så kan ni passa på att fråga så mycket som möjligt!
Varmt välkomna!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar