fredag 31 mars 2017

Ett stressfritt liv av Karin Björkegren Jones


I "Ett stressfritt liv" ställer sig Karin Björkegren Jones frågan om vi kan lära oss att stressa mindre, och hennes svar är att det absolut går. Fast vi behöver förstå att det tar tid. Karin beskriver vidare att för henne har en av livets stora utmaningar varit att hantera just stressen, och hon vill därför dela med sig av sina erfarenheter och upptäckter. 


Jag tycker att det är just det boken är, en trevlig blandning med berättelser ur Karins varvat med tips, recept och tankar om hur man kan börja dagen på rätt sätt, andningsövningar, yogaövningar, återhämtning och om varför vi inte ska älta saker som hänt utan att släppa alla oroande tankar så långt det går. Jag ska verkligen försöka ta till mej tipsen om de viktiga pauserna, meditation och måla bort stressen.


Många av dessa insikter fick Karin i samband med att hon behandlades för bröstcancer, men jag tror att alla kan hitta några tips som får dej att reflektera över hur du lever ditt liv just nu och vad du kanske borde jobba med att ändra till det bättre. En trevlig och välgörande bok man kan läsa hela eller valda delar allt efter vad man behöver för stunden / Helena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar