onsdag 27 april 2016

Yoga Girl - av Rachel Brathen


"Yoga Girl - att finna lycka, skapa balans och leva med ett öppet hjärta" av Rachel Brathen är en mycket trevlig bok skriven av svenska Rachel som numera bor på västindiska ön  Aruba med sin man Dennis. Rachel är mest känd som Yoga Girl som är hennes namn på Instagram där hon har över 1,5 miljoner följare.

Boken är en blandning av en  biografi över Rachels liv från en kaotisk tonårstid i Stockholm, om hur hon fann meditationen som ett sätt att hantera sina känslor och sedan fann yogan som hon nu är så känd för, till hennes nuvarande liv som yogainstruktör som reser världen över för att hålla klasser.
Hennes liv har verkligen förändrats till det bättre med hjälp av yoga och meditation och nu lever hon med sin man på Aruba och arbetar som yogainstruktör och är mycket engagerad i välgörenhetsprojekt bla för hundar. Men boken är en trevlig mix av biografi, goda råd enligt Rachels livsfilosofi, yogaövningar och olika recept på favoriträtter.

En riktig feelgoodbok med härliga inspirerande bilder för att må bra i både kropp och själ men inte så många "pekpinnar" utan mer "du skulle kunna prova det här" vilket tilltalar mej / Helena

Du har nog sett Rachel och hennes hundar i svenska tv-reklamen för Ellos senaste veckorna. Är du intresserad av att veta mer om Rachel så kan du titta på hennes blogg https://rachelbrathen.com/blog/ eller sök på Instagram eller Facebook.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar