fredag 21 augusti 2015

En förtrollad ö - Nora Roberts


"En förtrollad ö" är första delen i en romantriologi om magi, kärlek och systerskap som utspelar sig på den lilla ön Three Sisters Island utanför Amerikas kust. Dit kommer Nell med en förhoppning om att finna en lugn plats att slå sig ner på efter en tids kringflackande. Och hon blir mycket förtjust i ön och överlycklig när hon lyckas få ett jobb på Cafe´Book och får en känsla av att hon hittat hem. Kan det ha något att göra med den sägen som finns om ön och dess skapande ?

Hon får hyra ett litet hus och börjar komma iordning men har svårt att släppa sin vaksamhet eftersom hon flytt så länge från sitt tidigare liv, som hon vill hålla hemligt. Så småningom får hon goda vänner och hittar kärleken men hennes förflutna hinner ikapp henne men då finns hennes nya vänner där för henne och hjälper henne. En spännande kärleksroman med magiska inslag, nu väntar vi på att nästa del ska bli översatt. Du hittar den på Kärlekshyllan på Hyltebiblioteken / Helena


Nora Roberts har skrivit över 200 bästsäljande romaner och har sålt över 400 miljoner exemplar av sina böcker över världen. Hon har vunnit många författarprider och kallas bland annat " Amerikas favoritförfattare"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar