torsdag 5 januari 2012

I de lugnaste vatten av Viveca Sten

Viveca Sten var den populäraste deckarförfattaren på Hyltebiblioteken 2011 med 2 av sina spännande "Sandhamnsdeckare" på 10 i topplistan över mest utlånade deckare. Här kan du läsa Maries tips om den första boken serien om Sandhamnsdeckarna.

En manskropp hittas inlindad i ett fiskenät och en kvinna hittas brutalt mördad på den lilla ön Sandhamn i Stockholms skärgård. Tomas Andersson som är kriminalinspektör på Nacka polisstation får ta sig an fallet. Tomas är nyskild och saknaden efter sin nyfödda dotter som hastigt gick bort är svår att hantera.
Vad är det för hemligheter som döljer sig i den lilla skärgårdsidyllen? Tomas får hjälp av sin barndomsvän och bankjuristen Nora Linde som är gift, har två barn och är fritidsboende på ön.
Detta är en spännande kriminalroman som är Viveca Stens första bok i en serie Sandhamnsdeckare. "I den innersta kretsen" är den andra delen i serien / Marie

Vill du se en spännande film i helgen. Boken har även filmats och heter då "Morden i Sandhamn" .Du hittar filmen som Hyr-DVD på Hylte bibliotek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar