torsdag 26 februari 2015

Hylte presenterar : Författare i Halland
Hylte presenterar: Halländska författare

Söndagen 8 mars , på Internationella kvinnodagen, är fyra kvinnliga författare inbjudna till Hylte Folkbibliotek för att berätta mer om sitt författarskap och om sina böcker. Passa på att även få dina böcker signerade av författarna!

Förboka biljetter senast 5 mars för garanterad plats och fika på e-post: biblioteket@hylte.se eller telefon 0345-181 56.

Tid: kl. 15.00

Entré: 40 kr inkl. fika. Fri entré om du är under 20 år.

Plats: Hörsalen, Hylte folkbibliotek

Program : Författare i Halland
Kl. 15.00 Författare: Anna Pia Åhslund

Anna Pia  Åhslund är författare och kulturjournalist och bosatt i Halmstad. Böcker: Halländsk kvinnokraft, I författarens fotspår - litterära utflykter i Halland & Röster i Halland. Hon ger en föreläsning med bildspel om halländska kvinno- och författarhistorier.

Kl 15.30 Författare Monica HääggMonica  Häägg är teaterledare, regissör, skådespelare och författare, Halmstad.
Böcker: den historiska äventyrsserien Solbarnet - böckerna om Fry, som passar både unga och vuxna. föreläsning med bildspel om ett bronsåldersäventyr

kl 16.00 Fika med bokförsäljning & boksignering
kl 16.30 Författare Annika Bengtsson
Annika Bengtsson är författare och förläggare på Grim förlag och bosatt i Mellbystrand. Hon har skrivit totalt sju böcker bland annat Sorgbägare, Mellan raderna och Cayenne - kryddpojken med bett. Annika presenterar sin senaste roman Sorgbägare.

kl 17.00 Författare Angelica Ahlefeldt-Laurvig
Författarna Angelica Ahlefeldt-Laurvig, Kinnared och Mymmel Blomberg, Halmstad, har tillsammans skrivit två "promenadromaner" : Inget märkvärdigt har hänt och Det vete fåglarna. Angelica berättar mer om böckerna

Arrangör: Hylte folkbibliotek & Hallands författarförbund
Mer information och hela programmet hittar du på www.hylte.se/bibliotek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar