torsdag 25 oktober 2018

Imorgon, fredag, tjuvstartar vi höstlovet med superbra evenememang!!


Kl.18, imorgon, fredag, kommer Ångestpodden! Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg pratar om hur det är att vara ung vuxen i Sveriges hårda sociala klimat och om den ständigt växande psykiska ohälsan bland unga. 
Ångestpodden är en av Sveriges populäraste Youtubepoddar, och deras koncept Förr eller senare känner du igen dig är för barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar!
Anmäl er här: https://simplesignup.se/event/138911


På lördagen kl.14 ska vi ha en teaterföreställning, Panik på playan, för barn 4-7 år.
Maja och hennes pappa är på solsemester. Pappa älskar att bada och hoppa från trampolinen men Maja vill hellre sitta och läsa vid bassängkanten, och samla snäckor på stranden. En dag när de är på zoo kommer Maja bort – eller är det pappa som har försvunnit?! Panik på playan är en hyllning till barns kompetens och klokhet och är baserad på den norska författaren Mari Kanstad-Johnsens bok ”Livredd i Syden”.
Anmäl er här: https://simplesignup.se/event/138917



På måndag, kl.14 ska vi ha en slöjdworkshop, Slöjda för en bättre värld - eget skapande, för barn 9-12 år. Tillsammans med formgivaren Tor Palm testar vi bland annat på handens arbete genom täljande. I lekar, samtal och övningar prövas tankens kraft och ett skapande utan förväntningar på vackra resultat.
Anmäl er här: https://simplesignup.se/event/138957



Vi bjuder på fika!
Varmt välkomna!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar